vum-logo-header-BG

Американският информационен и бизнес център е културна, образователна и стопанска организация, създадена за сближаване на българската и американската култура. През последните 2 години си партнираме с ВУМ, за да предоставим качествени американски програми за културен обмен.

Основната част на портфолиото от услуги е дългосрочен (6-12 месеца) стаж в САЩ. Стажовете са в туристическата и гостоприемната индустрия и са предназначени за развитие на знания, разбиране и опит в една голяма гостоприемна екосистема. Стажовете се предлагат в 3 категории: рецепция, F&B и кулинария. Студентите от ВУМ могат да кандидатстват за рецепция и F&B обучения.

Като част от нашето портфолио ние сме щастливи да представим един от нашите партньорски имоти във Флорида – Frenchman’s Creek.

 

Frenchman’s Creek (www.frenchmanscreek.com) е частен луксозен плаж и общински кънтри клуб с къщи, вариращи на цена от 700,000 до 5,000,000 долара. Имотът предлага на своите жители уникален луксозен начин на живот при наличието на два 18 голф игрища, 16 тенис корта, Яхта Марина за дълбоко газене, 9000 m2 клубна къща, 2400 m2 спа и фитнес център, 5 изискани ресторанта, сомелиерски клуб, 5 звездна услуга консиерж, и много други.

Имаме привилегията да бъдем посетени от Главния оперативен директор Г-н Achal Goswami през март 2015. Той ще представи възможността за кандидатстване за платен стаж във Frenchman’s Creek, във ВУМ на 5-ти март в Добрич и на 6-ти март във Варна. За да бъдете допуснати до класиране, трябва да притежавате силен характер и огромно желание да предоставите първокласни услуги на членовете на клуба в 5 звездна среда. След презентациите на 5/6-ти март нашите гости ще провеждат интервюта и ще събират резюмета на заинтересовани и квалифицирани кандидати.

Ние ще представяме нашите стажантски услуги по време на кариения ден заедно с презентациите на Frenchman’s Creek на 5/6-ти Март в Добрич – ВУМ, стая 203, 13:30 и във Варна – ВУМ, Конферентна зала, 16:30.

By Admin