vum-logo-header-BG

В края на юни Висше училище по мениджмънт тържествено отбеляза 10-та годишнина от стратегическото си академично партньорство с университета Кардиф Метрополитън във Великобритания. В резултат на това партньорство, вече цяло десетилетие български и чуждестранни студенти получават иновативно образование по британски стандарти в България. Като водещо бизнес училище в Източна Европа, Висше училище по мениджмънт има изключителната привилегия да обучава своите студенти в програми, водещи до получаване не само на българска, но и на британска диплома за висше образование, без необходимостта студентите да пътуват до Великобритания.

По повод годишнината, за новата 2019/2020 академична година ВУМ отпуска 10 стипендии на обща стойност 15 хиляди лева за кандидат-студентите с най-високи резултати в процеса на прием и с отлични познания по английски език, подкрепени с международно валиден сертификат.

Тези стипендии са в допълнение на гарантирания фонд „Стипендии“ на ВУМ, който се акумулира със съдействието на бизнеса и неправителствени организации и  благодарение на който над 25% от студентите, започващи обучение във ВУМ, стартират с финансова подкрепа, а след първия семестър близо 50% получават стипендия за успех.

Стипендиите, посветени на 10-годишнината от сътрудничеството с британския партньор, ще са валидни при прием за обучение в бакалавърска или магистърска програма за академичната 2019/2020 година. Желаещите да се възползват от тази възможност ще трябва да минат през процедурите по прием във ВУМ като предварително,  до 30 юли, трябва да попълнят електронния формуляр на уебстраницата на висшето училище. Всеки кандидат следва да премине интервю, което се осъществява както на място във Висше училище по мениджмънт, така и под формата на онлайн видео интервю за кандидати, които нямат възможност да посетят висшето училище през летните месеци. Крайното класиране ще бъде обявено чрез медиите и на официалната уебстраница на висшето училище.

Успех на всички кандидат-студенти!

By Admin