Уважаеми дами и господа,
От Асоциация „Кулинарни изкуства и гостоприемство“ имаме удоволствието да Ви представим четвъртото (финално) издание на бюлетина на GASTRO-GUIDE, с което и официално приключвме изпълнението на проекта. В него ще научите за последните събития, които бяха организирани в рамките на инициативата, ще намерите информация и за проведените обучения. Не на последно място, във финалното издание, ще откриете препратка към създадените маршрути, в които са включени рецепти, съвети и видео материали с историите на гастро-гидовете, които разказват за своя личен опит.
Проект GASTRO-GUIDE имаше за цел да създаде нов професионален профил за т.нар. Гастро-гид, като инициативата се реализира под формата на партньорство за сътрудничество в областта на професионалното образование и обучение в рамките на програма Еразъм+. Гастро-гидът в бъдеще ще подпомага местните жители в селските райони, като ги обучава и подкрепя усилията им, да представят по най-добрия начин своето населено място пред посетителите, с неговата автентична култура и традиции.
Партньори по проекта:
- Търговската камара на Теруел, Испания
- FASE, Испания
- Syn Tis Allis SY, Гърция
- Karaiskou Farm, Гърция
- АКИГ, България
- Viva Femina, Полша
- Istituto Formazione Operatori Aziendali, Италия
- Unione Regionale delle Camere di Commercio
- dell’Emilia-Romagna, Италя
- Graiciuno Aukstoji Vadybos Mokykla, Литва
Тук можете да откриете последното издание на бюлетина по проект GASTO-GUIDE, което ще Ви запознае по-подробно с финалните дейности изпълнени в рамките на инициативата.
С уважение,
Екипът на АКИГ