vum-logo-header-BG

Образованието вече не се ограничава само до теория в класната стая година, след година. Модерното образование е комбинация от знания и опит, както са разработени нашите програми и учебен процес. По време на твоето обучение, нашият фокус ще бъде насочен върху твоят международен академичен и практически опит. С годините сме се доказали също и според U-Multirank, най-голямата международна система за класиране на университети, която сравнява около 1600 институции по света с подкрепа на Европейска комисия. В една от класациите Висше училище по мениджмънт заема 1-во място в света по студентска мобилност.

Изследвай света докато учиш във ВУМ

Какво означава това? Ще имаш възможността да учиш заедно със студенти от повече от 50 държави и да учиш в един от нашите партньорски университети за 1 година, без да удължаваш срока си на обучение във ВУМ. Ние партнираме с повече от 150 университети в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка, където ще имаш възможността да отидеш по програма за обмен на студенти. Сред тях са водещи университети в Япония, Китай, Ю.Корея, САЩ, Бразилия, Мексико и разбира се в Европейския съюз.

Нещо повече, ние предлагаме двойна диплома, което означава, че можеш да се дипломираш с 2 Бакалавърски/Магистърски дипломи при успешно завършване на обучението си. Получаваш българска диплома от Висше училище по мениджмънт и британска от Cardiff Metropolitan University, UK. Предлагаме двойни димпломи и от университети от Щвейцария и Холандия, като изборът остава изцяло на студента. Можеш да прочетеш повече за нашата динамична система на обучение тук.

Започни да планираш и… си опаковай багажа

Международният опит, ако си наш студент, не се ограничава само до възможностите за обучение. Практическият опит също е задължителен за успешно завършване. Стажовете ще бъдат част от твоето следване и важен етап за прехода ти към успешен професионалист в избраната кариера. Някои от държавите, където студентите на ВУМ могат да прекарат стажовете си са Португалия, Испания, Италия, Германия, Франция, Англия, Полша, САЩ и др.

Имаш нужда от повече информация..

Тогава започни с посещение на нашия сайт. Там можеш да прочетеш какво споделят нашите Алумни за обучението си във ВУМ и с какво то е допринесло за бъдещата им кариера или да разгледаш на кое място сме класирани в различните международни университетски рейтинги.

Готов си да кандидатстваш?

Все още имаш възможността да се запишеш за нашия Септемврийски прием 2018. Само изпрати един попълнен формуляр и ние ще се свържем с теб. Можеш да го попълниш тук.

By Admin