vum-logo-header-BG
Интересувате ли се да учите за британска диплома без да се премествате в Обединеното кралство?
Присъединете се към безплатното онлайн събитие Study UK в Южна Европа между 14 и 18 март, запишете се за уебинари и резервирайте индивидуални срещи с представители на Висше училище по мениджмънт! Регистрирайте се сега и разберете как можете да получите UK диплома от Cardiff Metropolitan University, докато учите в България! Вижте повече тук https://bit.ly/3tBrIqB 
Знаете ли, че стратегическият партньор на ВУМ, Cardiff Metropolitan University е Университет на годината 2021? Можете да прочетете повече тук.
Една наистина интересна възможност е да получите двойна диплома от Висше училище по мениджмънт и Cardiff Metropolitan University във Великобритания.
Насърчаваме Ви да се възползвате от възможността и да организирате среща с представител на ВУМ от 14 до 18 март. На 18 март ще направим съвместен уебинар, в който ще имате възможност да гледате подробна презентация на ВУМ с програмите, които предлагаме. Ще представим университета заедно с нашите стратегически партньори от Cardiff Metropolitan University.
Не пропускайте шанса, действайте сега!

By Admin