vum-logo-header-BG
novini-bg-vum

Общо 30 студенти от National Forensic Sciences University в Гуджарат, Индия са част от лятното училище по предприемачество на Висше училище по мениджмънт. Визитата започна миналата седмица и ще продължи до 24-ти юни. По време на престоя си те ще доразвият и обогатят своите бизнес знания, умения и разбирания. Курсът осигурява идеална академична среда, в която бъдещите бизнес лидери имат възможността да споделят и тестват своите нови идеи.

Предвид факта, че практическото обучение е сред основните конкурентни предимства на Висше училище по мениджмънт, в програмата на индийските студенти е заложена поредица от индустриални визити в различни по размер, сфера на дейност и история на съществуване партньорски компании. По време на планираните кратки посещения, фирмите представят своите продукти/ услуги, бизнес модел, начин на управление на основните процеси в организацията и много други.   Чуждестранните студенти вече проведоха срещи в компании като KBC Shared Services & Digital Development Center, Чудна градина – Добрич, Savimex, Neoperl и Tediva.

Индустриалните визити ще продължат до края на седмицата, след което ще стартира специализираният модул по предприемачество, воден от Брус Уитфийлд – доцент по авторско право X към Харвардския университет, който след 20-годишна адвокатска практика в Лос Анджелис и реализирани проекти в над 50 държави, избира да работи и живее в България.

Освен предвидените модули за обучение и индустриални визити, студентите ще имат възможността да се насладят на оживеното българско Черноморие и летен живот.

[nemus_slider id=“45060″]

By Admin