vum-logo-header-BG

Свидетели сме на интересни времена, времена на пандемии, на преосмисляне на приоритети, идеи и планове и все повече възникващи въпроси и несигурност. Кризата с COVID-19 промени драматично картината на глобалното висше образование, което оказа влияние и на българските ученици, които са имали намерение да кандидатстват в чужбина през настоящата година, както и на много български студенти, вече стартирали обучението си в редица европейски и американски университети.

На този фон, Висше училище по мениджмънт кани всички заинтересовани да се включат в уебинара „Как да учим за британска диплома в България? “, който ще се проведе на 12-ти май от 17:30 часа. Участниците ще имат възможност да получат информация за предлаганите бакалавърски и магистърски специалности, условията за кандидатстване и обучение със стипендия, завършване с българска и британска диплома от стратегическия академичен партньор на ВУМ Cardiff Metropolitan University, британските стандарти, върху които се базира обучението, стажантски програми и практики в Европа, програми за обмен и мобилност, позволяващи обучение и стипендия в университети в Западна Европа, Америка и Азия. Втората част от събитието е посветена на дискусии с преподаватели и въпроси.

Събитието ще се проведе във виртуална среда на линк https://global.gotomeeting.com/join/794635477. Участието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация на https://bit.ly/3b9zD3m.