fbpx

Семестриални такси

Добрич

Локация

Добрич е един от десетте най-големи града в България. Близостта му до Черно море го прави предпочитана дестинация за много студенти. В допълнение, Добрич е домакин на 8 национални и международни фестивала. Кампусът на ВУМ се намира в самия център на града, което прави нашите студенти само на крачка разстояние от изкуство, история, различни дейности и развлечения в Добрич. Плажът е само на 30 минути път. ВУМ е недалеч от най-голямото Черноморско крайбрежие, формирано между нос Калиакра и нос Галата. Черноморските курорти Албена, Златни Пясъци и Св.св. Константин и Елена, туристическите селища Ривиера, Слънчев ден и Русалка, както и туристическите градове Балчик и Каварна, са разположени в тази област.

Варна

Локация

Варна – третият най-голям град в България, само на 40 минути от Летния университет. Позната като Черноморската столица на България и избрана за Европейска младежка столица за 2017. Варна е разположена точно на плажа, където винаги има различни събития. В допълнение към летният живот, като Европейска младежка столица за 2017, Варна се е превърнала в още по-атрактивно място за млади хора.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×