vum-logo-header-BG

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 

Висше училище по мениджмънт и Асоциация „Кулинарни изкуства и гостоприемство“ Ви канят на СЕВМЕСТЕН МЕНТОРСКИ УЕБИНАРпо проект Насърчаване на туризма на преживяванията с фокус върху културно-историческото наследство на черноморския басейн“ – PRO EXTOUR, Договор № BSB-1145.

Събитието ще се проведе на
12 януари 2023 г. (четвъртък) от 11:00 ч. до 13:00 ч.
в платформата ZOOM.

Основната цел на този Уебинар* е да запознае заинтересованите лица с дейността на Хъбовете за туризъм на преживяванията, както и организираните до момента, в рамките на проект PRO EXTOUR обичения и събития, в тях. По време на онлайн сесията ще научите от първа ръка, какви са били преживяванията на всички участници, ментори, преподаватели и екип на проекта, свързани с опита им в PRO EXTOUR Хъбовете в България, Гърция, Армения и Грузия.

Вярваме, че събитието ще бъде от полза на:

  • Представители на туристическия бизнес и предприемачи в сферата на гостоприемството (тур оператори и туристически агенции, ресторантьори, хотелиери);
  • Представители на браншови и секторни организации, съюзи и обединения в сферата на туризма и гостоприемството;
  • Представители на висши учебни заведения, научни среди, изследователи, културни институции;
  • Студенти и наскоро завършили в сферата на туризма и хотелиерството;
  • Широката общественост и потребители;
  • Медии и други заинтересовани групи и лица.

PRO EXTOUR е проект, който има за цел да популяризира туризма, основан на преживяванията, като път за устойчиво развитие на туристическия бизнес, чрез валоризиране потенциала на местното наследство и култура, иновативни решения и трансгранично сътрудничество в Черноморския басейн. Той се изпълнява с подкрепата на съвместната оперативна програма за трансгранично „Черноморски басейн 2014 – 2020“ с рамките на договор за безвъзмездна помощ BSB 1145.

*Уебинарът ще се осъществи на английски език.

Участието в Уебинара е безплатно и отворено за всеки желаещ. При проявен итерес за участие, моля да попълните формуляра за регистрация не по-късно от сряда, 11 януари 2023 г. Можете да откриете предварителната програма на събитието непосредствено до формата за участие. 
 
С уважение,
Екипът на проект „PRO EXTOUR“

Предварителна програма

Формуляр за регистрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *