vum-logo-header-BG

В рамките на Студентския обучителен лагер (Student Boot Camp), част от проект HARMONY, гостуващите студенти от Индия, Виетнам и Бангладеш се срещнаха с представители на отдел Маркетинг и прием във ВУМ Варна. Екипът проведе кратка презентация, за да запознае студентите с Висше училище по мениджмънт и им предостави съществена информация относно организацията на Международен и междукултурен фестивал „Наслада от многообразието“. Това събитие ще послужи като кулминация на техните съвместни усилия, демонстрирайки придобитите от тях умения и разбиране на междукултурното сътрудничество.

По време на презентацията представителите на отдел Маркетинг и прием споделиха подробности за университета, като наблегнаха на неговите академични програми и разнообразната студентска общност. Те също така подчертаха важността на културното многообразие и значението на предстоящия фестивал за насърчаване на междукултурното разбирателство.

Студентите получиха изчерпателна информация за различните аспекти при организирането на голямото финално събитие. Екипът обсъди важни въпроси, като планиране на събитието, маркетингови стратегии и ангажиране на участниците. Те също така предоставиха насоки относно бюджетирането, възможностите за спонсорство и ефективните техники за комуникация, за да се гарантира успеха на фестивала.

Студентите участваха активно в сесията, като задаваха въпроси и изразяваха ентусиазма си по отношение на проекта. С напътствията и подкрепата на отдел Маркетинг и прием и отдел Международно сътрудничество, студентите вече са добре подготвени да се впуснат в организирането на Международен и междукултурен фестивал „Наслада от многообразието“. Това събитие несъмнено ще разкрие техните способности, ще отпразнува междукултурното разнообразие и ще създаде незабравимо преживяване за всички участници.

Дългоочакваният Студентски обучителен лагер (Student Boot Camp), част от проект HARMONY, се провежда в периода 3-ти – 21-ви юли 2023 г. в кампуса на Висше училище по мениджмънт (ВУМ) в Добрич, България. Тази трансформираща 14-дневна програма за обучение има за цел да насърчи международното сътрудничество и да подкрепи модернизацията и достъпността на институциите за висше образование в Индия, Бангладеш и Виетнам. Проектът също така има за цел да насърчи сътрудничеството между европейски и азиатски университети, улеснявайки стратегическата интернационализация в образованието, научните изследвания, мобилността и услугите.

Прочетете повече за проекта тук: https://harmonyerasmusplus.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *