vum-logo-header-BG

Ако не сте били в автентичен индийски ресторант, непременно трябва да посетите новооткрития и единствен във Варна – Taste of India!

Вкусна и леко пикантна храна, уютна атмосфера и малко бягство в тази вълшебна страна.

Ресторантът се ръководи от нашия MBA студент Ави Пател, който сподели, че магистърската програма на ВУМ му е помогнала много с пазарните проучвания и анализи, както и да е много креативения подход към от маркетинга, с който да привлече повече клиенти към своя индийски ресторант.

Taste of India се разраства много бързо, и доказателство за това са множеството резервации, с които те могат да се похвалят, въпреки, че отвориха преди по-малко 2 месеца. С помощта на друг студент на ВУМ от кулинарната програма Гастрономия и кулинарни изкуства – Randeep Singh RS, който управлява кухнята, те носят само усмивки на своите посетители.

Ави има огромни планове за идните месеци за разпространение на индийската култура и кухня във Варна и ние нямаме търпение да разберем какво точно е подготвил!

Изключително горди сме, че нашите студенти успешно практикуват наученото във ВУМ и развиват своята професионална кариера, още в процеса на обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *