vum-logo-header-BG

Трима студенти на Висше училище по мениджмънт (ВУМ), заедно с проф. Веселин Благоев (зам. ректор) представиха пред над 200 участника изследването си „Екипната работа и лидерството в група“. Младежите демонстрираха резултатите си по време на научна конференция в Москва, организирана от „Президентска академия“ – партньор на висшето училище.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По време на представянето си, Траяна от Габрово (студент по Софтуерно инженерство), Симеон от Добрич и Илина от София  (студенти в Международен бизнес и мениджмънт) направиха впечатление на участниците от Испания, Полша, Сърбия, Русия, че данните, които представят са действително изследване сред общо 121 студенти. Техният доклад е бил единственият направен с реално изследване и неговия анализ, с което младежите са грабнали интереса на преподавателите участвали в събитието.

Резултатите от проучването, в което са участвали студенти на ВУМ от България, Русия, Нигерия, Великобритания, Мароко, Украйна, Турция, Ирландия, Афганистан, Азербайджан, Франция, Ливан, Пакистан, Виетнам. Според резултатите от младежкото проучване, при работа в група, студентите изпитват нужда и набелязват неформален лидер.

За повече информация: Павел Йорданов – 0885 398 663

By Admin