vum-logo-header-BG

Този семестър с гордост приветстваме близо 50 студенти от Армения, Финландия, Франция, Италия, Япония, Южна Корея, Испания, Таджикистан и Узбекистан и сме изключително щастливи, че всички те избраха Висше училище по мениджмънт във Варна за предизвикателството да прекарат семестър или учебна година в чужбина!
Въвеждащият ден започна с приветствие от директора за международно сътрудничество на ВУМ и институционален Еразъм+ координатор г-жа Христина Армутлиева, последвано от презентация по академичните въпроси от г-жа Ванина Вълчева, представляваща отдел „Студентски въпроси“.
Координаторът по младежки дейности г-жа Савина Пенева сподели с новите студенти важна информация относно извънкласните дейности във ВУМ и живота във Варна.
Студентите се насладиха и на вълнуваща викторина с въпроси за България и приеха предизвикателството да публикуват снимка с #helloVUM в социалните мрежи пред любимата си забележителност във Варна. Собственикът на снимката с най-много харесвания ще спечели страхотна награда на 10 февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *