vum-logo-header-BG

Слънчев Бряг АД – акционерното дружество, което управлява най-големия морски курорт в България, взе решение за отпускане на стипендии на студенти във Висше Училище по Мениджмънт (ВУМ).

Оценявайки качеството на обучение във Висше Училище по Мениджмънт и недостигът на квалифицирани кадри за туристическата индустрия, Слънчев Бряг АД ще подкрепи първия си студент – стипендиант във ВУМ още през стартиращата този Септември (2019/2020) академична година. Интервю с кандидатите, изразили желанието си да учат в магистърската специалност по международен туризъм на ВУМ (Магистър по Управление на международния туризъм), ще бъде проведено на 20 Септември 2019 г. Критериите за избор на подходящия кандидат са да е жител на Бургаска област и да покаже необходимата мотивация за обучение и развитие в местната туристическа индустрия.

Стипендията е в размер на 500 лв. и се изплаща ежемесечно в рамките на академичната година.

За да кандидатстват, кандидатите за стипендията на Слънчев Бряг АД следва да подадат кандидатстудентските си документи в срок до 15 Септември 2019 г. на място или на електронната поща на Отдел Прием. Повече за кандидатстването във Висше Училище по Мениджмънт можете да прочетете тук.

Висше училище по мениджмънт (ВУМ) – Варна е международно признат водещ университет с обучение изцяло по британски стандарти и с британско качество. В момента във ВУМ се обучават студенти от близо 50 държави. Програмата на ВУМ по международно хотелиерство и туризъм е сред най-добрите в света (15-то място в света според best-masters.com). При успешното й завършване, студентите получават 2 магистърски дипломи – българска от ВУМ и британска от стратегическия академичен партньор на ВУМ във Великобритания – университета Кардиф Метрополитън.

Повече информация за специалността можете да видите тук.

By Admin