vum-logo-header-BG

На 30 март за поредна година Висше училище по мениджмънт – Варна посрещна кандидат-студенти, родители, преподаватели и гости на традиционния Ден на отворените врати.

Посетителите имаха възможността да получат информация за предлаганите бакалавърски и магистърски специалности, възможностите за кандидатстване и обучение със стипендия, завършване с българска и британска диплома от стратегическия ни академичен партньор Cardiff Metropolitan University, стажантски програми и практики в Европа и САЩ, програми за обмен (мобилност), позволяващи обучение и стипендия в университети в Западна Европа, Северна и Латинска Америка и Азия.

Презентацията изнесе Мария Полименова – директор „Маркетинг и прием“ във ВУМ, а водещи преподаватели представиха образователните програми в областите бизнес и мениджмънт, информационни технологии, хотелиерство и туризъм, и кулинарни изкуства.

Модулът „Запознай се с лекторите“ стартира проф. Станислав Иванов – заместник-ректор Научноизследователска дейност на Висше училище по мениджмънт – Варна. Завладяваща презентация на тема „Туризмът: професия, призвание, любов за цял живот“ представи доц. Мая Иванова – програмен директор на академичната школа по хотелиерство и мениджмънт на туризма във Висше училище по мениджмънт – Варна и сертифициран IATA/UFTAA инструктор.

Доц. Николай Райчев – програмен директор на академичната школа по компютърни науки във Висше училище по мениджмънт – Варна, изтъкна предимствата на програмата по софтуерно инженерство, акцентирайки върху практическата и насоченост и широките възможностите за реализация на студентите.

С атрактивна презентация и кулинарна демонстрация зарадваха присъстващите програмния директор на кулинарните програми шеф Хю Бутин и студенти от Института по кулинарни изкуства.

В програмата се включиха и настоящи и завършили студенти на Висше училище по мениджмънт, които споделиха опит и впечатления както от процеса на обучение, така и от своята личностна и професионална реализация. Специално за събитието, свои видеа изпратиха възпитаниците на ВУМ Деляна Маринова – мениджър „Събития“ на „CWT Meetings & Events“ в Лондон, която организира събития от международно значение за компании като Amazon, Pfizer и British Petroleum и Маргарита Гаврилина – мениджър „Продажби“ на хотел от престижната международна верига „Premier Inn” в Дубай.

За настроението на присъстващите допринесоха и редица изненади и награди.

By Admin