vum-logo-header-BG

Още една академична година е към своя край и е време всички заедно да отпразнуваме успешния и завършек!

Екипът на Висше училище по мениджмънт кани всички заинтересовани да се включат в Празничното шествие по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май и да присъстват на церемонията по изпращане на студентите от випуск 2019.

По традиция, участието в празничното шествие по повод 24 май е празник за всички във ВУМ – абсолвенти, студенти, преподаватели и представители на административния състав. Ще се радваме, ако и тази година всички заедно вземем участие в отбелязването на това тържествено събитие във Варна. Ще започнем с участие във вълнуващото общоградско шествие по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, след което ще продължим с церемония по изпращане на студентите от випуск 2019, която ще се проведе в кампуса на ВУМ във Варна.

Всички желаещи да се включат в празника трябва да се регистрират за участие в събитието до 22 май 2019 г. на този линк. За студенти и преподаватели от кампуса на ВУМ в Добрич ще има организиран транспорт.

Програма за деня:

8:00       Тръгване от Добрич

9:00-9:15 Раздаване на тоги в лобито на кампуса на ВУМ във Варна

9:20       Тръгване от кампуса на ВУМ във Варна и участие в празничното шествие по повод 24 май

12:30     Церемония по изпращане на студентите от випуск 2019 (Конферентна зала на ВУМ Варна)

Очакваме Ви на 24 май 2019, за да отбележим заедно този празничен ден!

By Admin