vum-logo-header-BG

Висше училище по мениджмънт и Асоциация „Кулинарни изкуства и гостоприемство“ имат удоволствието да Ви поканят да участвате в НАЦИОНАЛНО СЪБИТИЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ОСВЕДОМЕНОСТТА по проект НАСЪРЧАВАНЕ НА ТУРИЗМА НА ПРЕЖИВЯВАНИЯТА С ФОКУС ВЪРХУ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО НА ЧЕРНОМОРСКИЯ БАСЕЙН, Договор № BSB-1145.

Събитието ще се проведе на 3 юни 2021 г. (четвъртък) от 10:30 ч. в град Добрич, на адрес: ул. „България“, № 3, ет. 2, зала 203 

Програма на събитието и форма за участие

Участието в събитието е безплатно, като поради ограничения брой места, молим да потвърдите своето участие най-късно до 02.06.2021 г. на един от посочените по-долу контакти за връзка с екипа на проекта или чрез формата за участие. А програмата за самото събите можете да откриете непосредствено до формата за участие.

Националното събитие за повишаване на осведомеността по проект PRO EXTOUR има за цел да представи пред целевите групи концепцията „туризъм на преживяванията“, около която предстои да се развият и дейностите по проекта, и съответно, доколко е приложима в контекста на българския туризъм. Ще бъдат представени резултатите от направените теренни проучвания и разработените Регионален доклад за оценка на нуждите за развитието на туризъм, основан на преживяванията и Регионален план за действие.

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НА ПРОЕКТА:
гр. Добрич, ул. „България“, №3
тел.: +359 58 655 626
e-mail: akig@abv.bg

By Admin