vum-logo-header-BG
novini-bg-vum

Каним Ви на събитие, което нашите партньори от KBC Global Services ще направят он-лайн на 12.09.2022 (понеделник), 13:30-15:00ч.

Темата е “Customer-centric FinTech innovations” а лектор на събитието ще бъде един от топ-мениджърите на KBC Груп – Isabel Van Mele (CIO&SGM KBC Group). Лекцията ще бъде на английски език.

Гледайте лекцията тук – https://bit.ly/3KzHYR1 – предавана на живо директно от KBC Collab Space! Наличните места са ограничени, така че не пропускайте шанса да получите най-новите бизнес прозрения относно ориентираните към клиентите FinTech иновации в банковия и застрахователния сектор.

За лектора:
Изабел Ван Меле има магистърска степен по математическа физика от Университета в Гент и магистърска степен по биомедицинско и клинично инженерство от KU Leuven. След като се дипломира, тя започва работа като изследовател в KU Leuven, преди да оглави европейски изследователски проект за мултимедийна комуникация за хора с увреждания, за подобряване на живота и благосъстоянието им. Именно на тази позиция Изабел се научи да изслушва хората със специфични изисквания, откри значението на удобните за потребителя интерфейси и изпита силните страни на мултидисциплинарен и международен екип. Един от партньорите в проекта беше Orange и след пет години Изабел се премести в KPN Orange (понастоящем Base), където работи като ръководител на екип и архитект на решения и също така разви страстта си към изграждането на ИТ инфраструктура.

През 2004 г. тя се премества в IBM Global Business Service, където става първата жена изпълнителен мениджър архитект в Бенелюкс. Като архитект на решения, тя отговаряше за решенията от край до край, като ги управляваше от концепцията до производството. По време на престоя си в IBM тя работи за множество клиенти, включително Electrabel, Proximus, Euroclear, Delta Lloyd и Crossroads Bank for Social Security, и научи колко е важно да се вслушваш в това, което клиентите искат.

През 2014 г. тя заема поста директор по ИКТ за проекти и развитие в DPG Media (De Persgroep Media Group), преди да се присъедини към ING Bank две години по-късно. От 2018 г. тя е главен директор по данни и International Tribe Lead Data Management в ING Белгия и ING Холандия, като управлява 300 служители в Брюксел, Амстердам и Букурещ.

By Admin