vum-logo-header-BG

Всички студенти и преподаватели на Висше училище по мениджмънт могат да се включат в събитието, което започва в 10.00 ч на входа на Морската градина и е без такса за участие.
Dentaprime Runcity e бягане в няколко категории, чиято цел е да събере всички приятели на спорта и почитатели на здравословния начин на живот. Началото на традицията е поставено през 2018 г от клиники Dentaprime, съвместно с iRun. Инициативата е посветена на здравето и усмивките.

По традиция и тази година бягането ще бъде обвързано с благотворителна кауза. За всеки участник, организаторите от клиника Dentaprime ще дарят по 5 лв. за новия терапевтичен център на Фондация Карин дом във Варна.

Всички включили се в дисциплините 2, 5 и 10 км ще участват в томбола и ще имат шанс да спечелят 6 нощувки за двама на остров Мавриций (all-inclusive плюс самолетни билети), 7 дни all-inclusive пакет в Анталия (вкл. самолетни билети) или посещение на Дисниленд Париж за двама (вкл. 3-дневен престой в хотел и самолетни билети).

Във всяко от първите две издания на Dentaprime Runcity се включиха над 2000 участници от всички възрасти (между 3 и 75 години). Тази година очакванията са 3500 души от България, Румъния и Сърбия да премерят сили.

Инициативата е целодневна и включва множество съпътстващи забавления и дейности за участниците и всички гости, който ще се забавляват с музика, уроци по зумба на живо, детски игри.

Регистрации за бягането се приемат на RUNCITY (jotform.com)

By Admin