vum-logo-header-BG
novini-bg-vum

Убедени сме, че присъственото обучение дава много повече от знания – възможност за практически упражнения, контакти, приятни емоции с приятели. Но през последните две години на всички ни се наложи да се обучаваме онлайн – това си имаше своите добри и не толкова добри страни. Но най-важното е, че научихме някои неща, които биха могли да ни бъдат от полза в бъдеще. В тази връзка каним млади хора, на възраст от 14 до 30 години, да споделят своите опит, мнения, виждания и идеи относно онлайн обучението:

  • какви са хубавите страни на този тип обучение?
  • кое не беше чак толкова добро и бихте искали да се промени?
  • какви съвети, идеи или добри примери бихте могли да дадете на учителите, които преподават онлайн?

Есетата могат да бъдат написани на български или на английски език и следва да бъдат изпратени в срок до 03 ноември 2022 г. през тази форма: https://forms.gle/GZmXZ4pdvNvK8U6D7
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 07 ноември 2022. Победителите в конкурса ще получат грамоти и предметни награди, а най-добрите есета ще бъдат популяризирани в сборник.
Тази инициатива се реализира в рамките на проект “Инициативи на Студентски съвет при Висше училище по мениджмънт, финансирани от Община Варна”

By Admin