fbpx

Преподавател на специалностите

Софтуерни системи и технологии/Specifications and Requirements

Милена Костадинова има опит в Operations Manager/PMO с доказана история на работа в сферата на информационните технологии и услугите. Уменията й включват управление на процесите, управление на софтуерни проекти (Agile/Kanban), жизненият цикъл на софтуерни проекти, управление на промяната, бизнес анализ, маркетинг и продажби, връзки с клиента, управление на ключови акаунти.

В момента Милена Костадинова заема позиция на Ръководител Project Management Office. Нейният опит се допълва от позиция Chief Operations Officer в международна компания. Нейните компетенции и отговорности включват управление на проекти, финансиране на проекти, изпълнение на проекти и оценка на риска, подобряване на процесите, управление на ключови акаунти, маркетинг и връзки с клиента. Тя има над 5 години опит в управлението на екипи. Предходните й позиции са свързани с продажби в ИТ и маркетинг мениджмънт, управление на проекти и преподаване.

Другите й интереси включват психология и само-подобрение, астрономия, пътувания, италианска и азиатска кухня.
Милена Костадинова е спечелила признатият черен колан „Six Sigma Master Black Belt“ и говори свободно английски и немски език.

 

Email: milena.kostadinova@gmail.com

Академични степени:

🎓 Магистратура в специалност „Международен бизнес и икономика“ от Университетът Утрехт, Холандия
🎓 Бакалавърска степен в специалност „Мениджмънт и икономика“ от университета „Otto-von-Guericke“, Германия

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to admissions@vum.bg

 

Здравейте!

Щракнете върху някой от нашите представители по-долу, за да разговаряте в WhatsApp или да ни изпратите имейл до admissions@vum.bg

×