vum-logo-header-BG
novini-bg-vum

Представяте ли си университета като една голяма скука? Мислите ли, че професорите са беловласи хора, които ви заливат с купища ненужна информация от разни дебели томове? Считате ли, че научните публикации са нещо като квантова физика на китайски?

Грешите ужасно!

Във Висше училище по мениджмънт ще опровергаем всичко това!

При нас е динамично, полезно и винаги с поглед в бъдещето. Обучението е практически ориентирано, базирано на казуси от реалната работна среда и възприело британските стандарти за висше образование. Групите са малки и всички студенти получават персонално отношение и внимание. Освен това, сте обградени от хора от всички краища на света, тъй като при нас се обучават студенти от близо 50 държави.

Във ВУМ ще Ви преподават хора от бизнеса, с които ще си говорите на малки имена, дори те да са професори J Те ще Ви научат на всичко необходимо, за да се реализирате в избраната от Вас сфера и не само – те ще ви превърнат в хора на успеха, в хора на практиката, но и в хора на науката.

Да, науката! Ние ще ви докажем, че научните изследвания са колкото полезни, толкова и забавни. Че науката е навсякъде около нас, дори и там, където най-малко очакваме – в „Междузвездни войни“!

С гордост споделяме една от последните публикации на заместник ректора на ВУМ по научно-изследователска дейност проф. д-р Станислав Иванов – Какво можем да научим от „Междузвездни войни“ за бъдещето на туризма? Абсолютно всичко!

Наслаждавайте се!

А ако се чудите какво можете да научите във ВУМ за бъдещата си успешна професионална реализация, отговорът е „Абсолютно всичко!“

Не се колебайте, кандидатствайте сега!

By Admin