vum-logo-header-BG

На 29-ти април от 10:00 часа във Висше училище по мениджмънт – Варна (ВУМ) ще се проведе “Ден на отворените врати”. Посетителите ще имат възможността да получат информация за предлаганите бакалавърски и магистърски специалности, възможностите за кандидатстване и обучение със стипендия, завършване с българска и британска диплома от стратегическия ни академичен партньор Cardiff Metropolitan University, стажантски програми и практики в Европа и САЩ, програми за обмен (мобилност), позволяващи обучение в университети в Западна Европа, Северна и Латинска Америка и Азия.

Изявени преподаватели ще представят образователни програми в областите бизнес и мениджмънт, информационни технологии, хотелиерство и туризъм и кулинарни изкуства. Сред тях са проф. д-р Станислав Иванов – професор по икономика на туризма и заместник-ректор по научно-изследователска дейност на Висше училище по мениджмънт, доц. д-р Мая Иванова – Ръководител катедра „Туризъм“ и сертифициран IATA/UFTAA инструктор, д-р Нина Златева – Академичен директор на ВУМ и преподавател по редица дисциплини в сферата на бизнеса и маркетинга, шеф Хю Бутен – Директор и главен шеф инструктор в Институт по кулинарни изкуства и други.

В програмата се включват и настоящи и завършили студенти на Висше училище по мениджмънт, които ще споделят опит и впечатления както от процеса на обучение, така и от своята личностна и професионална реализация.

Много изненади и награди ще допринесат за настроението на присъстващите.

Събитието ще бъде открито в 10:00 часа в Учебния ресторант на Институт по кулинарни изкуства към ВУМ, Варна, ул. „Оборище“ 13А, ет. 2 и е с вход свободен. Изисква се предварителна регистрация на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyHo-ylLPP5Q8hwUhlFu2w41629jrbgJGgLGOEuwjLfT3udg/viewform?usp=pp_url

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1166853550597735/

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *