vum-logo-header-BG

Всяка година Университет Кардиф Метрополитън е домакин на конференция на партньорите си в Уелс и в чужбина. Конференцията се проведе през Март 2018 г. с присъствието на  31 делегати от 13 партньори на университета от Уелс, Сингапур, Шри Ланка, Индия, Гърция, Мароко, България, Оман, Египет, Ливан, Бахрейн и Кипър. Партньорската конференция се състоеше от серия от сесии и семинари в продължение на два дни, както и от вечеря на конференция в замъка Кардиф.

Всички партньори бяха посрещнати от професор Сушила Чанг (заместник-канцлер) на първия ден и от професор Кара Айчисън (президент и заместник-канцлер) на втория ден. Първата презентация бе Въведение в новия стратегически план от Професор Мохамед Лутфи (заместник-канцлер).

Другите теми по време на конференцията бяха осигуряване и подобряване на качеството, преглед на международната стратегия и партньорство, финансиране за подпомагане на мобилността и обмена, както и разработване и подкрепа на партньорите.

 

 

 

 

 

Сътрудничеството между Висше училище по мениджмънт, България, и Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, предоставя на нашите студенти възможност след успешно завършване на 6 семестъра в преподаваните на английски език програми на ВУМ, България, да завършат с две бакалавърски степени – от ВУМ, България, и BA (Hons) / BSC (Hons) от Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания. Сътрудничеството осигурява на студентите на ВУМ допълнителната възможност да изкарат програмата на Cardiff Met MBA (Магистър по бизнес администрация) в България.

Академичният партньор на Висше училище по мениджмънт – Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met), Великобритания, е международно признат институт за висше образование с четири кампуса и над 11 000 студенти от 125 страни. На практика, Факултетът по мениджмънт е най-големият MBA факултет в Обединеното кралство. В момента точно този факултет е представляван от няколко дъщерни институции в няколко страни по света, сред които е и България – в рамките на партньорството между Cardiff Met и Висше училище по мениджмънт.

By Admin