vum-logo-header-BG

Висше училище по мениджмънт стана асоцииран член на ИКТ Клъстер – Варна. Официалното присъединяване бе част от събитие под надслов „Сверяване на часовника“. Мероприятието се проведе на 16-ти май в Икономически университет – Варна с участието на министъра на електронното управление Божидар Божанов, членовете на Клъстера и представители на браншови организации от цялата страна. Висшето училище по мениджмънт – Варна бе представено от проф. д-р Станислав Иванов, зам.-ректор по научно-изследователска дейност и Веселин Заимов, програмен директор на специалност „Софтуерно инженерство“ във ВУМ.

Сред дискутираните теми бяха визията и приоритетите на министерството на електронното управление, както и предизвикателствата и възможностите пред електронната идентификация.

В края на събитието се проведе връчване на сертификати за членство на нови членове на ИКТ Клъстер – Варна, сред които и ВУМ. „Щастливи сме, че сме част от ИКТ общността. Нека силата на дигитализацията бъде с всички нас“, сподели проф. д-р Станислав Иванов пред присъстващите.

[nemus_slider id=“44900″]

By Admin