vum-logo-header-BG

Събитието е посветено на всички млади хора, устремени към придобиване на нови умения и желаещи да се впуснат в предизвикателното пътуване към успешна бъдеща професионална реализация!

Инспирирани от инициативата на Европейската Комисия “2023 – Европейска година на уменията”, с голямо удоволствие обявяваме събитието „Професии в бъдеще време: Уикенд на уменията през поколенията“, което ще се проведе на 21-22 октомври във Висше училище по мениджмънт във Варна.

Това е уникална възможност за всички ученици, студенти и млади хора да споделят един незабравим уикенд, да се обогатят с нови умения, да се вдъхновят от успешни професионалисти и да създадат нови контакти, връзки и приятелства. 

Програмата на събитието е богата и разнообразна:

Част 1: Лекции и мастър класове

Придобийте нови умения, като се възползвате от знанията и опита на водещи университетски преподаватели и успешно реализирани предприемачи от различни сфери на бизнеса и икономиката.

Линк за регистрация – https://forms.gle/dsAqtcA2X1rWnz557

Част 2: Кариерно изложение

Разговаряйте директно с представители на отличени работодатели от България и чужбина и се информирате за бъдещите професионални възможности и стажове в техните компании и организации.

Линк за регистрация – https://forms.gle/mciRdyjE5k9yWYXa8

Част 3: Кръгла маса “Алумни и приятели”

Вдъхновете се от възпитаници на ВУМ,  които сега са успешни професионалисти в различни области. Събитието е посветено на споделянето на опит и създаването на ценни връзки сред поколенията.

Част 4: Благотворителен кулинарен мастърклас

Проявете своите кулинарни умения на благотворителен мастърклас, чиято цел е да подкрепим младежите от Център за защитена заетост “Кредо”.

Линк за регистрация – https://forms.gle/irWPW4Hcb8HNsLZt7

Всички събития са с вход свободен, но се изисква предварителна регистрация на посочените линкове. Молим да имате предвид, че местата са ограничени и е възможно при запълване на бройките, регистрацията да бъде преустановена!

Запазете датата 21-22 октомври и следете уебсайта и Фейсбук страницата ни за повече информация!

При възникнали въпроси, свържете се с нас на info@vum.bg!

Нека заедно направим бъдещето по-добро и успешно!

*Инициативата се реализира с финансовата подкрепа на програма „Младежки дейности – 2023“ на Община Варна. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *