vum-logo-header-BG
novini-bg-vum

Група студенти от LJ University, Индия бяха част от лятното училище по предприемачество на Висше училище по мениджмънт – Варна. Посещението започна преди месец и завърши с церемония по връчване на сертификати във ВУМ Добрич.

По време на престоя си индийските студенти развиха и обогатиха своите бизнес знания, умения и разбирания. Курсът предостави идеална академична среда, в която бъдещите бизнес лидери имаха възможност да споделят и тестват своите нови идеи. Предвид факта, че практическото обучение е едно от основните конкурентни предимства на Висше училище по мениджмънт, програмата включваше поредица от индустриални посещения в различни по големина, сфери на дейност и история партньорски компании. По време на планираните кратки посещения компаниите представиха своите продукти и услуги, бизнес модели, начин на управление на основните процеси в организацията и много други. Някои от компаниите, които чуждестранните студенти посетиха бяха KBC Shared Services & Digital Development Center, Neoperl Bulgarian и Albena Resort.
В допълнение към планираните модули за обучение и индустриални посещения, студентите имаха възможност да се насладят на оживеното българско Черноморие и летен живот.

На церемонията по награждаването вчера гостуващите студенти се чувстваха като у дома си, тъй като бяха подготвили прекрасно изпълнение на традиционни индийски танци и дори изпяха индийския национален химн.

[nemus_slider id=“45525″]

By Admin