vum-logo-header-BG

Вчера бе организирана въвеждаща сесия, на която ВУМ посрещна новоприетите си студенти. Това събитие постави началото на едно трансформиращо образователно пътуване. Студентите се запознаха с правилата на академичния свят, с етиката на институцията и им се даде възможност да се срещнат и да поговорят със своите програмни директори.

Разбиране на академичните правила и норми

Събитието започна с официално приветствие от академичния директор на ВУМ, д-р Нина Златева. С богатия си опит и страст към образованието д-р Златева зададе тона на деня, като подчерта значението на академичните постижения и наблегна на тоа, че престоят на студентите във ВУМ ще бъде белязан от строги академични стандарти.

Един от основните компоненти на въвеждащата сесия бе представянето на академичните правила и норми. Д-р Нина Златева предостави задълбочен преглед на академичните политики на ВУМ, критериите за оценяване и значението на академичната почтеност. Тези познания ще дадат възможност на студентите в бъдеще да вземат информирани решения, да постигат отлични резултати в обучението си и да се потопят изцяло в учебния процес.

Връзка с директорите на програми

Студентите имаха привилегията да се срещнат и с директорите на съответните си програми, което им позволи да получат ценна информация за избраните от тях области на обучение. Даде на студетните и възможност да задават въпроси, да търсят съвети и да установят връзка със своите академични наставници.

Живот в кампуса и извън него

Вчерашната въвеждащата сесия не се ограничи само до академичните въпроси. Студентите имаха удоволствието да се запознаят и с г-жа Савина Пенева, координатор „Център за благополучие и обслужване на студенти“. Тя ги посрещна топло и им предостави безценна информация за живота както в кампуса, така и извън него и ги запозна с предстоящите събития.

Предстои светло бъдеще

Висше училище по мениджмънт се гордее, че може да посрещне тези амбициозни млади хора в своята динамична общност и очаква с нетърпение техните постижения!