На 25 и 26 март 2025 г. Висше училище по мениджмънт (ВУМ) и Институт по кулинарни изкуства (CAI) ще вземат участие в едно от най-мащабните и престижни кулинарни събития в страната – Gourmet Fest Varna.
Форумът събира на едно място водещи професионалисти, производители, млади таланти и любители на кулинарията, и създава динамична платформа за споделяне на знания, идеи и вдъхновение.
ВУМ и CAI ще бъдат представени със собствен щанд, разположен във Фестивалния и конгресен център, бул. Сливница, Варна, където всички посетители ще могат да се запознаят с нашите академични програми и с възможностите, които предлагаме за практическо обучение и реализация в страната и чужбина.
Наши настоящи студенти ще участват активно в логистиката на събитието, а вече завършили възпитаници на CAI – Ивайло Гасеров и Димитър Пасков – са организатори, заедно с шеф-инструктор Калоян Колев.
Изказваме специална благодарност на шеф Колев за неговата отдаденост и за това, че създава възможности нашите студенти да бъдат включени в събития от подобен мащаб и значение. Такива ангажименти надграждат обучението им и ги подготвят за реалната професионална среда.
На 25 март от 14:00 ч., на сцената на Gourmet Fest, ще представим официално ВУМ. След това ще се проведе кулинарна демонстрация, в която ще участват нашата студентка Диана Маркова и алумни Димитър Пасков.
Участието ни в Gourmet Fest е част от дългосрочната ни стратегия да развиваме образование чрез практика. Вярваме, че именно чрез реални преживявания и контакти нашите студенти изграждат увереност, професионализъм и страст към индустрията.
Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на нашия щанд и да ви разкажем повече за света на ВУМ и CAI.