fbpx

Варненското Висше училище по мениджмънт подготвя програмисти за International Collegiate Programming Contest USA 2018

software programming code

software programming code За първи път български програмисти имат уникалния шанс да вземат участие на Световното Софтурено състезание в Южна Дакота, САЩ 2018.
Условието това да се случи е да преминат трите етапа на състезанието по програмиране, организирано от варненското Висше училище по мениджмънт – ВУМ и да се класират за Югоизточно-европейското регионално първенство по програмиране на ACM в Румъния през октомври 2017.
Ако вие сте този студент и за Вас C#, Java, PHP и Python са като детска игра или познавате минимум един от изброените програмни езици, станете част от “School of Computer Science” към ВУМ!

Какво печелите ?

• престижна грамота на ВУМ
• предложение за работа
• покана за присъединяване към „Отбора по програмиране на ВУМ“ за участие на световното първенство по програмиране на ACM в САЩ 2018.

Как да участвате?

Вземете участие в трите етапа на състезанието по програмиране, организирано от Висшето училище по мениджмънт.
I етап:

Кога? 26.11.2016
Къде? Висше училище по мениджмънт – ВУМ, ул. „Оборище“ 13А, гр. Варна
Начало: 10:00ч
Цел: Да се присъедините към екипа на най-добрите програмисти на “School of Computer Science” към ВУМ.

Нарекохме този етап Индивидуален конкурс по програмиране. Задължително условие е участващите да бъдат студенти. Това ниво е подходящо за всеки с познания в някои от следните езици: C#, Java, PHP или Python. Вашият резултат от индивидуалната надпревара Ви дава шанс да продължите участието си към Втори етап от конкурсите за програмиране във ВУМ.

II етап:

Кога? Началото на месец февруари. Следете сайта на ВУМ за актулана информация и новини за събитието.
Къде? Висше училище по мениджмънт – ВУМ, ул. „Оборище“ 13А, гр. Варна
Начало: ще бъде обявено допълнително
Всички достигнали втори етап ще бъдат разпределени в отбори от по трима и като отбор ще споделят един компютър. Отборът победител ще представя „School of Computer Science” към ВУМ в Регионалния конкурс по програмиране на ACM.

III eтап:

Кога? октомври 2017г.
Къде? Букурещ, Румъния / Виница, Украйна
Място: Politehnica University of Bucharest and Vinnytsia / Vinnytsia National Technical University- Украйна
Всички отбори преминали успешно 2 етап от състезанието могат да участват на регионланото югоизточно-европейско първенство по програмиране в Румъния. Там ще срещнете Вашите конкуренти от югоизточния регион на Европа, а класиралите се отбори печелят право на участие на световните финали на ACM – ICPC в Америка през май, 2018година.
Информация за световните финали Ви очаква тук.
• Условие за участие на Световното Софтурено състезание ACM – ICPC в САЩ 2018 е успешно класиране на Югоизточно-европейско регионално първенство по програмиране на ACM в Букурещ, Румъния през октомври 2017 година.

• Индивидуалното състезание е задължително за всички желаещи да представят България и ВУМ на ACM – ICPC в САЩ 2018

Да се доверя ли на това предложение?
Проектът е подкрепен от Сирма, Microsoft Полша, Taxback International, MusalaSoft, Flat Rock Technology и MentorMate ИТ компании и от Община Варна. Предишният победител на състезанието по програмиране през май 2016 е Димитър Владимиров. Той получи парична премия в размер на 1000 лева и предложение за работа.

Вече сте убеден и желаете да се запишете? Последвайте ни тук и кандидатствайте СЕГА за участие в конкурса: vum.bg/contesthttps://vum.bg/contest/

Защо да избера Висшето училище по мениджмънт – ВУМ, Варна?

1.Защото е единственото в станата, което предлага най-добрата програма, съобразена със световните стандарти в областта на софтуерните системи и информационни технологии в синтезиран и достъпен вид, предпочитан от студентите.
2.Обучението в програмата е за придобиване степен бакалавър по софтуерни системи и технологии.
3. Завършилите обучението получават българскa бакалавърска степен по Софтуерни системи и технологии, издаден от Висше училище по мениджмънт, Варна и могат да работят като професионални софтуерни инженери и предприемачи.
4.Знанията, придобити във Висшето училище по мениджмънт гарантират Вашият успешен старт в света на технологиите и дават добро начало за успешна кариера!

× How can we help you? Available from 00:00 to 23:59