vum-logo-header-BG
software programming code

software programming code За първи път български програмисти имат уникалния шанс да вземат участие на Световното Софтурено състезание в Южна Дакота, САЩ 2018.
Условието това да се случи е да преминат трите етапа на състезанието по програмиране, организирано от варненското Висше училище по мениджмънт – ВУМ и да се класират за Югоизточно-европейското регионално първенство по програмиране на ACM в Румъния през октомври 2017.
Ако вие сте този студент и за Вас C#, Java, PHP и Python са като детска игра или познавате минимум един от изброените програмни езици, станете част от “School of Computer Science” към ВУМ!

Какво печелите ?

• престижна грамота на ВУМ
• предложение за работа
• покана за присъединяване към „Отбора по програмиране на ВУМ“ за участие на световното първенство по програмиране на ACM в САЩ 2018.

Как да участвате?

Вземете участие в трите етапа на състезанието по програмиране, организирано от Висшето училище по мениджмънт.
I етап:

Кога? 26.11.2016
Къде? Висше училище по мениджмънт – ВУМ, ул. „Оборище“ 13А, гр. Варна
Начало: 10:00ч
Цел: Да се присъедините към екипа на най-добрите програмисти на “School of Computer Science” към ВУМ.

Нарекохме този етап Индивидуален конкурс по програмиране. Задължително условие е участващите да бъдат студенти. Това ниво е подходящо за всеки с познания в някои от следните езици: C#, Java, PHP или Python. Вашият резултат от индивидуалната надпревара Ви дава шанс да продължите участието си към Втори етап от конкурсите за програмиране във ВУМ.

II етап:

Кога? Началото на месец февруари. Следете сайта на ВУМ за актулана информация и новини за събитието.
Къде? Висше училище по мениджмънт – ВУМ, ул. „Оборище“ 13А, гр. Варна
Начало: ще бъде обявено допълнително
Всички достигнали втори етап ще бъдат разпределени в отбори от по трима и като отбор ще споделят един компютър. Отборът победител ще представя „School of Computer Science” към ВУМ в Регионалния конкурс по програмиране на ACM.

III eтап:

Кога? октомври 2017г.
Къде? Букурещ, Румъния / Виница, Украйна
Място: Politehnica University of Bucharest and Vinnytsia / Vinnytsia National Technical University- Украйна
Всички отбори преминали успешно 2 етап от състезанието могат да участват на регионланото югоизточно-европейско първенство по програмиране в Румъния. Там ще срещнете Вашите конкуренти от югоизточния регион на Европа, а класиралите се отбори печелят право на участие на световните финали на ACM – ICPC в Америка през май, 2018година.
Информация за световните финали Ви очаква тук.
• Условие за участие на Световното Софтурено състезание ACM – ICPC в САЩ 2018 е успешно класиране на Югоизточно-европейско регионално първенство по програмиране на ACM в Букурещ, Румъния през октомври 2017 година.

• Индивидуалното състезание е задължително за всички желаещи да представят България и ВУМ на ACM – ICPC в САЩ 2018

Да се доверя ли на това предложение?
Проектът е подкрепен от Сирма, Microsoft Полша, Taxback International, MusalaSoft, Flat Rock Technology и MentorMate ИТ компании и от Община Варна. Предишният победител на състезанието по програмиране през май 2016 е Димитър Владимиров. Той получи парична премия в размер на 1000 лева и предложение за работа.

Вече сте убеден и желаете да се запишете? Последвайте ни тук и кандидатствайте СЕГА за участие в конкурса: vum.bg/contesthttps://vum.bg/contest/

Защо да избера Висшето училище по мениджмънт – ВУМ, Варна?

1.Защото е единственото в станата, което предлага най-добрата програма, съобразена със световните стандарти в областта на софтуерните системи и информационни технологии в синтезиран и достъпен вид, предпочитан от студентите.
2.Обучението в програмата е за придобиване степен бакалавър по софтуерни системи и технологии.
3. Завършилите обучението получават българскa бакалавърска степен по Софтуерни системи и технологии, издаден от Висше училище по мениджмънт, Варна и могат да работят като професионални софтуерни инженери и предприемачи.
4.Знанията, придобити във Висшето училище по мениджмънт гарантират Вашият успешен старт в света на технологиите и дават добро начало за успешна кариера!

By Admin