Програмния директор на Института по кулинарни изкуства (CAI) към Висше Училище по Мениджмънт (ВУМ) – гр. Варна, шеф Хю Бутен и шеф-инструктор Калоян Колев ще представят Института по време на тазгодишния „Фестивал вино и храна” – Варна 2021 г.
Фестивалът се организира за девети пореден път от Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура, в партньорство с Община Варна, и ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни в Комплекс Морско казино – Варна.
Шеф-готвачите от Института по кулинарни изкуства ще приготвят фантастично тристепенното меню, което ще се сервира в Гурме-зона „Ресторантът” на 14-ти юни като специално за гостите на вечерята са подбрали селекция от ястия и вина, достойни за ценители. Десертът ще бъде дело на дипломиралата се от CAI Валерия Роговая.
Събитието е с входен билет, който се закупува на място.
Разгледайте тийзъра на фестивала в YouTube.
Очакваме Ви!